Pages

ponedjeljak, 9. lipnja 2014.

Celulit- Kako ga se riješiti


Osnovna stvar u borbi sa celulitom je promjena načina prehrane zatim tjelovježba i na kraju izbjegavanje velikih dijeta i teških vježbi u teretani bez nadzora stručnog trenera.

- Velik je broj onih koji se slažu kako je stres jedan od glavnih uzročnika kod nastanka celulita. Rješenje za svoje probleme možete naći u opuštanju, bilo u prirodi ili u jednom od salona za masažu.

- Kada ste žedni bilo bi najbolje žeđ gasiti običnom vodom čime ćete organizam osloboditi od svih štetnih tvari. Što se tiče alkohola i kave, bilo bi dobro kada bi njihovu konzumaciju sveli na minimum.


-Obogatite prehranu namirnicama koje obiluju C vitaminom. Ne samo što su zdrave nego će vam ujedno pomoći u borbi protiv celulita.

- Izbacite iz svoje prehrane masnu hranu i onu koja obiluje proteinima životinjskog porijekla. Umjesto toga radije se usredotočite na konzumaciju ribe i svih ostalih ribljih proizvoda.

- Ako više ne želite imati problema s celulitom bilo bi dobro kada bi pored zdrave prehrane imali i učestalo vježbanje. Ne trebate odlaziti u teretanu, dovoljno je svaki dan malo vježbanja pred televizorom.


- Za sve one koji se više smatraju ljubiteljima anticelulitne kreme, postoji jedan savjet. Naime ako smatrate da se radi o učinkovitom rješenju, tada svaki put nakon što nanesete kremu, na  isto mjesto stavite kuhinjsku foliju.

-  Znate kako treba izbjegavati masnu hranu, no jeste li znali da isto treba uraditi sa prezačinjenom hranom.  Pokazalo se kako je upravo sol jedan od glavnih krivaca za pojavu celulita.

Nema komentara:

Objavi komentar