Social Icons

Featured Posts

Što se krije u njihovim glavama

utorak, 23. prosinca 2014.

Činjenica je da postoje stvari koje muškarci nikada neće izreći naglas ili priznati ženi.

Oni ih radije drže u tajnosti ili izostavljaju neke detalje koji bi mogli povrijediti vaše osjećaje ili uzrokovati neke probleme. Međutim, gledajte na to isto kao da vi same imate neke svoje vlastite tajne koje ne odajete svojim dečkima ili muževima. To je sasvim normalno. Evo nekih malih tajni koje nećete nikada (ili jako rijetko) čuti da govori vaš dragi - naglas.


"Volimo pogledati druge žene"

I nemojte se praviti da vas to iznenađuje. To svi znate i činjenica je da muškarci (kao i mi žene) vole pogledati i okrenuti se za dobrom ženom. To je urođena reakcija, potpuno izvan kontrole, i što je još važnije – sasvim je nebitna. Nemojte si to uzimati k srcu. Svaki normalan muškarac ima potrebu pogledati druge žene, a sve dok je samo to u pitanju zaista se nemate oko čega brinuti.

"Mi i dalje volimo gledati porniće"

Ne često, ali muškarci vole porniće. I zapravo žele da ih žene gledaju s njima. A bili bi itekako sretni da žene napokon prihvate činjenicu da muškarci jednostavno gledaju porniće. I da tu nema neke veće rasprave. Ne zato što im mi nismo privlačne, već ih vole i njima to ne predstavlja nikakav problem ili nešto neobično. A iz istog razloga ne bi smjelo zabrinjavati ni vas.

"Super nam je kada imate girls night"
Ima cura koje ni u kom slučaju ne žele ostaviti svog dragog samog, a kamoli izaći bez njega i slično. Nemojte biti jedna od njih. Muškarci to naprosto mrze. Jedna od boljih stvari koju oni vole je i da provode vrijeme sami. To znači da oni tada mogu raditi što god žele – bez vas. Nebitno da li se radi o igranju igrica na kompjuteru, čitanju knjige, izlazku na pivu – nemojte im to uskraćivati. Uz to, mala odsutnost je dobra. Više ćete se zavoljeti.

"Sretni smo kada prve spomenete važne teme"


Iako se ponekad čini da muškarci zaista ne vole razglabati o "važnim" temama, nije tako. Oni su sretni kada pokrenete teme koje se tiču veze, braka, djece... Naravno, ako to učinite u pravo vrijeme. Muškarci poštuju teme velikih razgovora, a pogotovo kada to učinite opušteno i bez pritiska na njih. Pritiske zaista ne vole.

"Ne obožavamo previše šminke na vama"

Priznajmo, žene znaju pretjerati sa šminkom. A muškarci to uopće ne vole. Još sat vremena nakon što vas je poljubio razmišlja o tome ima li vašu šminku na svojim usnama. Tko bi to želio? Nemojte pretjerivati sa šminkom, pogotovo kada ste same s njim.

"Primjećujemo kada vas drugi muškarci gledaju"

Možda se ponekad i prave da ne vide, ali zapravo sve snimaju svojim očima. To izaziva u muškarcima osjećaje između ponosa i ljubomore.

"Volimo komplimente"

Od žene koju vole, muškarci obožavaju čuti kompliment. Isto kao što bi oni vama rekli da izgledate sjajno, tako i oni vole čuti koju lijepu riječ na svoj račun. To će im izmamiti osmijeh na lice, bit ćete im draže, a i više će se truditi oko vas. Pohvalite ih, recite im koliko ih volite, koliko su divni i svašta nešto – isplatit će se, vjerujte.

"Bili smo nervozni kada smo prvi puta spavali s vama"

Naravno, izigravali su da nisu uopće nervozni. Ali, duboko u njima kopkale su ih razne stvari i činjenica da se možda ne osramote, da vas ne iznevjere i slično. Tko bi rekao, zar ne?

"Ponekad nam jednostavno nije volja za seksom"

Da, moguće je. I istinito. Ponekad su i oni umorni i pod stresom i jednostavno nemaju volje. Nemojte zato odmah misliti da je u vama problem ili da nešto nije u redu.

izvor:zena.hr

1 komentar

  1. žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. Zar nikad nisam vjerovao u ljubavne čarolije ili uroke sve dok nisam sreo tog čarobnjaka kada sam ove godine posjetio prijatelja u ukrajini na poslovnom samitu. Upoznajem čovjeka po imenu dr. ALABA bio je zaista moćan i mogao bi pomoći čarolijama koje bi vratile izgubljene, ljubavnike i čarobni novac, magiju ili magiju za dobar posao ili sreću. Sada sam sretan. Svjedočim jer me muškarac za kojeg sam se htjela udati napustio 5 tjedana prije vjenčanja i život mi se preokrenuo jer je naša veza trajala 3 godine. Zaista sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kad sam upoznao ovog čarobnjaka, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. A za dva dana, kad sam se vratila u Njemačku, nazvao me prijatelj (sada muž) i došao k meni i ispričala sam se što je sve dogovoreno s majkom i obitelji i dobila sam novi razgovor za posao kako bih se vjenčala. Nisam vjerovala jer je dr. ALABA samo pitala moje ime i ime moje prijateljice i sve što sam htjela. Pa, sada smo sretno vjenčani i očekujemo svoju malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail glasi: sada smo sretno vjenčani i očekujemo svoju malu bebu, a i moj muž ima novi posao i život nam je postao mnogo bolji. Njegov e-mail glasi: sada smo sretno vjenčani i očekujemo svoju malu bebu, a i moj muž ima novi posao i život nam je postao mnogo bolji. Njegov e-mail je: dralaba3000@gmail.com Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa / vibera s ovim brojem +1 (580) 373-2215

    OdgovoriIzbriši

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers