Social Icons

Featured Posts

Kozmetika protiv bora oko očiju za osjetljivu kožu

četvrtak, 29. svibnja 2014.


Štetni elementi u okolišu i kemikalije koje se nalaze u mnogim proizvodima koje koristimo su prouzročili našoj koži znatnu količinu štete. Prirodno se brinuti za našu kožu je postao popularni izbor za mnoge potrošače. Derivati benzina, kemikalije, konzervansi, mirisi i boje mogu znatno umanjiti zdravlje naše kože. Jedno područje koje može biti osjetljivo i na elemente iz okoliša i na sintetičke proizvode za kožu je područje kože oko očiju. Koža oko očiju je vrlo nježna i tanka, što je čini jednim od prvih područja gdje se vide oštećenja kože. Srećom, postoje organska kozmetika za kožu oko očiju koja je nježna na koži i poboljšava njeno zdravlje.

Biljni ekstrakti, biljna i prirodna ulja koja se nalaze u organskim kremama protiv bora oko očiju nude bezbroj zdravstvenih prednosti i uključuju vitamine, antioksidante, minerale i osnovne masne kiseline. Ovi organski proizvodi ne sadrže štetne sastojke poput Parabensa, etilnog alkohola, umjetnih mirisa, petrokemikalija, ftalata, natrij lauryl sulfata, sintetičkih kemikalija, benzinskih biprodukta i kemijskih dodataka. Također, ne uzgajaju se koristeći sintetičke pesticide, herbicide i kemijska gnojiva koja su štetna za kožu i okoliš. Ona su stvarno prirodan a ne umjetni proizvod.

Organske kreme protiv bora za oči obnavljaju i popravljaju oštećenu kožu, poboljšavaju njenu čvrstoću, cirkulaciju, pružaju potrebnu njegu sa svojim vitaminima i mineralima i vlaže kožu, poboljšavajući time njenu elastičnost. Rezultat korištenja ovih krema je obnova kože, smanjenje nježnih bora i nateknutosti oko očiju, kao i nestajanje tamnih krugova oko očiju. Organske kreme za oči njeguju osjetljivu kožu i mnogo su blaže nego proizvedeni proizvodi za oči.

Postoje mnogi tipovi organskih proizvoda koji se mogu koristiti oko očiju. Organski gel za oči je dobar izbor za masnu kožu zbog svojih hidratantnih svojstava. Krema protiv bora za oči pruža više vlage koži pa je dobar izbor za ljude sa suhom kožom. Organski balzam za oči pruža zaštitu protiv elemenata iz okoliša kao što su sunce, hladnoća i vjetar. Zbog izloženosti kože oko očiju šteti, preporučeno je korištenje kreme za oči na dnevnoj bazi.

Prirodni proizvodi za kožu poput balzama za oči, gela za učvršćivanje kože i krema za oči protiv bora popravljaju i učvršćuju kožu dok ravnaju crte oko očiju. Pomažu u smanjenju iritacije kože i potiču njeno liječenje. Postoje mnogi tipovi krema protiv bora za oči, poput noćnih proizvoda koji su nježni tako da mogu njegovati i revitalizirati područje oko očiju. Postoji i dnevna kozmetika protiv bora koja se postupno upija u kožu i štiti je cijeli dan.

Kad tražite kremu protiv bora za oči za osjetljivu kožu, važno je pročitati tablicu sastojaka. Neki proizvodi tvrde da su organski, ali nisu. Tražite USDA certifikat naljepnicu. Također, ovi proizvodi neće iritirati, bosti ili peći kožu. Uvijek je dobra ideja usporediti proizvode protiv bora tako da znate da dobivate najbolju kvalitetu.

Kreme protiv bora za osjetljive oči bi trebale imati sve prirodne sastojke i trebale bi biti označene da su za osjetljivu kožu. Osjetljiva organska krema za oči protiv starenja je dobar izbor. Kad nađete pravu kremu za oči koja odgovara potrebama vaše kože, uskoro ćete uživati u prednostima zdravije i ljepše kože..


izvor:protivbora.com

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers