Social Icons

Featured Posts

Top nijanse za ljetnu manikuru

četvrtak, 29. svibnja 2014.

Svaka sezona nosi svoje nijanse kojima je nemoguće odoljeti, a ove sezone to su bijela, pastelne boje i metalik nijanse.Ovog proljeća i ljeta oduševljavaju nas decentne nijanse poput bijele i nježnoružičaste ili pak otkačene žute, metalik ili boje mente. A aktualno je i ukrašavanje noktiju aplikacijama, od kojih srebrne i zlatne prugice te cirkoni u kombinaciji s lakom polako počinju zamjenjivati nakit.




Metalik i sjaj sedefa Iako se ovaj trend nameće već sezonama, ovog proljeća je u punom jeku jer nosimo sedefaste pramenove u kosi, ruževe, ali i lakove za nokte, dok metalik sjaj “vreba” u obliku lakova i folija za nokte visokog sjaja. Za ovu sezonu nosili su ga modeli Elieja Saaba i Nine Ricci. Kod metalik nijansi najklasičniji odabir su bakrena, srebrna i zlatna, a sedef najljepše izgleda u zelenoj, ružičastoj, ljubičastoj ili plavoj.

Pastelna boja

Za razliku od prijašnjih sezona kada su nijanse bile nalik jedna drugoj, ove su sezone intenzivnije. Narančasta, ružičasta, boja mente krasit će vaše nokte, kao na revijama Burberry Prorsuma i Just Cavallija. Ovi lakovi ponekad nemaju dovoljno jaku pigmentaciju da pokriju nokte u jednom ili čak dva sloja. U tom slučaju koristite kremasti bijeli lak kao bazni, a ako ste dovoljno hrabri jedan nokat ostavite u bijeloj boji.

Bijeli nokti sa ukrasima

Bijeli lak sam po sebi nije zanimljiv, ali dodate li mu pokoju prugu ili aplikaciju, njegova ljepota doći će do izražaja kao na revijama brendova Cushnie Et Ochs, Honor i Kate Spade. Ove sezone u modi su kremasti bijeli lakovi.

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers