Napravite savršen omlet za doručak
subota, 15. studenoga 2014.
Sastojci: 2 jaja (sobna temperatura) naribani permezan, maslac i so
Način pripreme:
Istucite jaja u zdjelici vilicom. Uzmite malo maslaca i otopite ga na tavici na srednje jakoj vatri. Čim se maslac rastopi i zapjeni, dodajte jaja. Nemojte predugo čekati jer nije dobro ako maslac dobije boju.
Jaja pomičite špatulom tako da ostanu formirana u okruglom obliku. Pecite ih dok ne budu pečena, ali još uvijek 'mokra', a zatim ih posipajte parmezanom - ravnomjerno i po cijeloj površini. Pustite da se sir otopi i malo zapeče te ga jednom okrenite da dobije zlatnosmeđu boju s obje strane.
izvor:tportal.hr
Oznake:
Hrana
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar