Social Icons

Featured Posts

Šta muškarca može da učini nesigurnim

utorak, 28. listopada 2014.



Iako se ženama čini da su oni mnogo stabilniji, istina je zapravo drugačija. I oni su katkad nesigurni, poljuljani i imaju manjak samopouzdanja. Postoji čitav niz stvari koji na taj način utiče na njih, a evo o čemu je zapravo riječ.

-Neki muškarci se loše osjećaju ako nemaju 'definisane' ruke, jer im se čini kao da ne pokazuju snagu. Ako su ruke pritom blijede i tanke, to ih čini mnogo nesretnim. 

-Bivši partneri veliki su neprijatelji samopouzdanja kod muškaraca. To se posebno ističe ako su ušli u ozbiljnu fazu veze, pa brinu s kim će ih sve djevojka uspoređivati.

-Postoje muškarci koji su nesigurni u svoju seksualnost više od prosjeka i tada uvijek biraju djevojke koje nemaju mnogo seksualnog iskustva. Ako je u društvu djevojka za koju procjene da je imala više muškaraca, povlače se.

-Također ih plaši prvi seks s djevojkom i kakav će utisak ostaviti, jer sve često ispada vrlo nespretno s nedostatkom komunikacije.

-Gubitak kose i ćelavost među muškarcima je jedna od najvećih noćnih mora, iako mnogo djevojaka obožava taj stil.

-Boje se plesa... To je boljka mnogih mladića koji ne žele se osramote na plesnom podiju, a ponekad je to jedini način da dođu do djevojke.

-Jedan od najpoznatijih strahova zbog kojih se loše osjećaju jeste onaj da su ušli u vezu koja prebrzo ide prema ozbiljnoj.

-Kad planiraju sastanak s novom djevojkom, na sto su muka kako to učiniti, a da ne ispadnu nesposobni.

-Jako ih muči kada da pozovu ili da pošalju prvu poruku nakon sastanka, a da to ne bude prekasno ili prerano.

Na kraju, muškarci zaključuju da je jako teško udovoljiti ženama i biti pravi muškarac. U jednu ruku osjećaju da se od njih traži da budu senzibilni, nježni i brižni, a s druge strane baš te karakteristike ženama djeluju kao slabost umjesto poželjnih vrlina.


izvor:zenskiportal.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers