Social Icons

Featured Posts

Ako ste za lijepu i uspješnu vezu ovo bi trebalo da izbjegavate

petak, 24. listopada 2014.

Svaka povezanost između dvoje ljudi mijenja se s vremenom. Na početku su prisutni snažni osjećaji popraćeni kemijom i potrebom za neprekidnom bliskošću. Kasnije spomenuti osjećaju prelaze na višu razinu, a kod nekih veza jednostavno završi.

Kako imati stabilnu vezu? 
Sreća u vezi uvjetovana je s nekoliko faktora koji trebaju biti ispunjeni, a oni se odnose na poznavanje svega što ne bi trebalo činiti u vezi. Izbjegavanjem pogrešnih koraka vaša će veza biti onakva kakvu ste zamišljali.

Ljubomora je korisna, ali samo u malim količinama. Nije dobro kada u jednom trenutku prijeđe granicu i kada dođe do nepovjerenja između partnera. S vremenom će negativni osjećaji biti sve jači i vi ćete biti nesretni.

Izbjegavajte tišinu u vezi. Što to točno znači? Važno je da pričate sa svojim partnerom jer samo tako ćete riješiti probleme koji su vas dosad mučili, a koji bi zbog nedovoljne komunikacije mogli postati samo veći i na kraju nerješivi.

Svaki put kada dođe do nesporazuma i ljutnje pričekajte da se ohladite, ali neka to ne traje dugo i onda krenite razgovarati. Popričajte o svemu što vam smeta i nastojte riješiti ljubavne tegobe zbog kojih ste dosada bili nesretni.

Nije dobro očekivati da vam druga osoba čita misli. Zbog toga je važna komunikacija, pa tako i kada je u pitanju intiman odnos. Ukoliko želite poboljšati seksualni život razmijenite mišljenja i želje. Recite što bi sve htjeli pa će se tako i vaš partner otvoriti vama.

Izbjegavajte laži pa i one bezazlene. Laganje nikada nije bilo dobro jer će na kraju rezultirati gubitkom povjerenja. Podijelite sve sa svojim partnerom i pokažite da vam može vjerovati. Vi mu na kraju niste samo žena ili djevojka, nego ujedno i prijateljica. Vi ste oslonac kojem će se obratiti u teškim situacijama.

Prihvatite svog partnera onakav kakav je. Najgore što možete učiniti je da ga poželite promijeniti. Nema ništa loše u tome ako želite mijenjati sitnice, ali ako vam smeta karakter, već se na početku radi o promašaju koji će konačno rezultirati prekidom.

izvor:savjetnica.com

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers