Social Icons

Featured Posts

U ovim farmericama noge će vam izgledati duže i vitkije

utorak, 14. listopada 2014.

Gotovo da nema osobe koja u ormaru nema barem jedne traperice u kojima se osjeća dobro, koje ne stišću, ne gužvaju se na koljenima i u kojima se osjeća ugodno i kad je neraspoložena. Idealne traperice trebaju imati sve te karakteristike, ali i nešto više - u njima bi noge trebale izgledati duže i vitkije


Iako lanci ulične mode žele nametnuti novi trend širih traperica, skinny modeli koji su suvereno vladali našim ormarima i policama dućana posljednjih nekoliko godina ne daju se tako lako otpisati. I dalje se nose, a prednost im je to što, za razliku od ostalih modela traperica, sjajno pristaju na gotovo sve modele obuće, a ove zime bit će nezaobilazne uz trendi gležnjače i robusne bajkerske čizme.




No najbolje od svega je to što u dobrim uskim trapericama noge mogu izgledati duže i vitkije. Važno je samo birati modele koji su visoka struka i tamnije boje, od crne, tamnosive do tamnoplave. Dakle, zaboravite na one niska struka jer će na predjelu trbuha odmah ukazati na onih nekoliko dekagrama viška. Hlače visoka struka prekrit će eventualne nedostatke i laskati figuri.



izvor:tportal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers