Social Icons

Featured Posts

Donje rublje koje prikriva mane

subota, 15. studenoga 2014.

Ističe adute i skriva mane


Ništa ne sakriva male nesavršenosti na ženskom tijelu bolje od steznog rublja. Stezne gaćice, haljine, suknje, hlačice, grudnjaci iz linija za oblikovanje tijela... imaju zadaću prekriti mane i istaknuti adute

Danas je stezno donje rublje popularnije no ikad, iako je obavezan dio ženskih ormara već desetljećima. No novi revival doživjelo je posljednjih godina upravo zbog slavnih dama koje više ne kriju da je za njihovu savršenu figuru u večernjim haljinama 'krivac' zapravo rublje kojim strateški prikrivaju mane. 'Čudotvorno' rublje pritišće trbuh, podiže guzu, povećava i podiže grudi, stanjuje struk, stišće bedra, ukratko, uspješno 'fotošopira' figuru u tren oka.

Čarolija koje postiže rublje za oblikovanje itekako su svjesne slavne ljepotice koje na crveni tepih ne izlaze ako nisu sigurne da haljina ističe njihove najbolje strane, pa ispod nje sve pod kontrolom drži pomno odabrano rublje. Iako takvo rublje nije stvoreno za pokazivanje, ne može se poreći da ne izgleda privlačno i više seksi no ikad.


Dolazi najčešće u bazičnim bojama, crnoj, boji kože i bijeloj. Osim toga, stezno donje rublje nikad nije bilo udobnije. Ugodno prianja uz tijelo, tkanina je podatnija i udobnija za nošenje, a posebno se pozornost pridaje naborima i rubovima koji nisu vidljivi ispod odjeće pa su sve te silne kukice, trakice i šavovi, koji osiguravaju da sve stoji na svom mjestu, skrivene unutar rublja.


Tajna besprijekorne ženske figure

Popularnost rublja za oblikovanje ne jenjava, a u ponudi ga imaju ne samo svi poznati brandovi s donjim rubljem, već i lanci ulične mode.

izvor:tporatl.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers