Social Icons

Featured Posts

Nekoliko pravila dobrog izgleda

četvrtak, 6. studenoga 2014.

Igrajte se modom i ulažite kvalitetno


Novac ne treba pretjerano trošiti na sezonsku odjeću, bolje je ulagati u bezvremenske komade.

Kupujte racionalno tako da možete sve lako kombinovati. No pritom, kako poručuje dizajnerica Carolina Herrera, budite ženstvene i elegantne.

Miješajte uzorke, ako to radite vješto, prolazi! Iako se većina žena pribojava toga, samo pripazite da su uzorci različite veličine i da bojom previše ne odudaraju - i dobivate peticu za stil, ali i hrabrost.  

Prekršite uobičajna modna pravila. Ko kaže da ne smijete nositi, npr., traper od glave do pete ili da je dama samo dama ako nosi suknju. Coco Chanel jedna je od prvih žena koja je počela nositi hlače.
Pomičite modne granice i budite svoje.

Složite dobitnu kombinaciju i neka vam ona bude as u rukavu kad kažete da nemate šta obući.

Pun ormar ne čini vas modnom sveznalicom. Kad kupujete, razmislite - ne možete li neki komad kombinirati na barem tri načina, zaboravite. A i tako ćete uštedjeti.

Odjeća mora laskati tijelu. Bez iznimke se pridržavajte ovog pravila. Ono što vidite na drugoj ženi ne mora biti dobro i vama. Zato otkrijte koji krojevi vam najviše odgovaraju.

Kupujete li trendi odjeću, ne trošite puno novca na nju. No na bezvremenske komade poput traperica ili torbe potrošite malo više jer ćete ih nositi nekoliko godina.

Detalji su važan dio svakog stila. Uz modne dodatke poput šešira, remena, marame ili puno nakita vaš će styling biti sve samo ne dosadan. Ako ste odlučili styling podići, kaišem sa zakovicama ili statement torbicom, “smirite” ostatak kombinacije da ne bi ispalo kao da se previše trudite i da vam se modni dodatak natječe s odjećom.

Igrajte se s modom. Ne morate izgledati kao da ste izašli iz modnog editorijala da biste imali stila. Moda je velika igra. Slobodno nosite majicu s Mickeyem, ali neka ostatak outfita ipak bude bazičan.

Istaknite ono najbolje na vašem licu i neka to bude vaš zaštitni znak. To mogu biti oči uz omiljeno sjenilo ili tuš za mačkasti look ili upečatljiv ruž.

izvor:zenskiportal.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers