Social Icons

Featured Posts

Modni trikovi za mlađi izgled

utorak, 25. studenoga 2014.




Postoje neka modna pravila vezana uz godine. Tako postoje određeni odjevni komadi poput mini suknje koji nisu primjereni za dame u zrelijoj dobi. S druge strane, postoje i određeni modni trikovi koji vam mogu 'skinuti' nekoliko godina.

Stilisti tvrde da možemo izgledati mlađe i ako svom uobičajenom klasičnom outfitu dodamo samo jedan moderan detalj.


Gležnjače na petu

Ako ih nosite na pravi način, gležnjače na petu uistinu mogu pomladiti svaki outfit, tvrde modni znalci. U nastavku vam predlažemo nekoliko Zarinih modela, a vi odaberite one koje se najviše uklapaju u vaš stajling. 

Crna oversized vesta

Uz oversized odjeću izgledat ćete otkačeno i mlađe, ipak nemojte pretjerivati i od glave do pete se odjenuti u preveliku odjeću. Za ležeran i opušten stajling odaberite jedan oversize komad, poput obične crne veste. Kombinirajte ju sa skinny trapericama ili kožnim hlačama. Jednostavno, laskavo i mladenački.

Odaberite prave hlače

Hlače mrkva ili ravnog kroja su klasika s kojom nikada nećete pogriješiti, a možete ih kombinirati na sve. Odlično se mogu nositi s gležnjačama na petu, što izgleda vrlo elegantno i profinjeno. Odaberite neke u neutralnoj boji ili pak s uzorkom, ovisno o tome što se više uklapa u vaš stajling.

Obična t-shirtica

Obična t-shirt majica vrlo je podcijenjen odjevni komad, a zapravo može biti dio svake kombinacije, osobito u onim prilikama kada ne znate što odjenuti. Za ležeran izgled odaberite običnu pamučnu majicu i traperice te gležnjače na petu.

Delikatan nakit

Želite li nositi nakit, birajte nenametljive i sofisticirane komade, koji nisu preklasični a opet su u skladu s vašim godinama. Zanimljiva ogrlica preko crne haljine ili pak neke neupadljive naušnice mogu podići svaku kombinaciju.

Klasičan sako

Crni sako je 'statement' komad s kojim ne možete pogriješiti. Nosite ga uz traperice ili na haljinu. Osim crne, možete odabrati i sako u nekoj drugoj boji, poput sive.

izvor:zena.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers