Social Icons

Featured Posts

Tajne privlačnosti

utorak, 4. studenoga 2014.

Privlačnost i seksipil i nisu toliko nedostižni kao što vam se možda čini. Naime, većinu stvari koje bi se svidjele drugim ljudima Vi već posjedujete.

No mi žene se često znamo upitati što bismo mogle napraviti kako bismo se osjećale i bile još privlačnije i seksipilnije - koja je tajna seksipila i privlačnosti? Iako nam pravi odabir odjeće može u tome dosta pomoći, to svakako nije najbitnija stavka.

Seksipil i privlačnost leže u samopouzdanju i stavu. U ovom članku ćemo vam predstaviti neke od savjeta koji će vas navesti na pravi put.

Odjeća 
Kao što smo već spomenuli, odjeća igra određenu ulogu u pronalaženju seksipila. Dobro pripazite da odjeća koju odaberete zaista pristaje vašem tijelu, jer inače možete izgledati zapušteno, a da toga ne budete ni svjesni.

Dobar komad odjeće koji naglašava sve vaše atribute (time ne mislimo na odjeću koja je preotvorena) dići će vam samopouzdanje i tu ćete već napravit mali korak prema naprijed.

Što se od oka krije
Bitno je pripaziti i na odjeću koja se krije ispod odjeće. Dobro gledajte kad kupujete grudnjake da vam ne budu premali ni preveliki. Push-upovi su uvijek korisni, ali treba voditi računa o tome da ne pretjerate neprirodno ističući grudi.

Ponekad obucite i seksi kompletić donjeg rublja ispod sasvim obične odjevne kombinacije i na sasvim običan dan. To može biti Vaša mala tajna, a Vi ćete se osjećati bolje i seksipilnije.

Make-up 
Crvene usne su uvijek IN - i uvijek su seksi. Pronađite nijansu crvenog ruža koji pristaje vašem tenu i „na konju ste“. Ukoliko niste veliki ljubitelj crne šminke tada počastite svoje kapke crnim tušem koji će vam dati onaj misteriozan, mačkast izgled potencijalne zavodnice pa čak i ako ne želite nikoga zavesti.

Tjelovježba 
Ne samo da ćete redovitom tjelovježbom oblikovati tijelo već će ono pri vježbanju lučiti hormon sreće- endorfin, a tko je sretan osjeća se bolje i naravno - bolje izgleda.

Pravilno držanje
Ispravite ramena, hodajte i sjedite uspravno. Ispravno držanje čini čuda ne samo kod prvih dojmova već i kod samopouzdanja - a samopouzdanje vodi i tom osjećaju seksipilnosti koji je ponekad potreban svakoj ženi.

Sunčane naočale
Što veće to bolje - malo misterije i glamura nikome ne šteti. Još i ako su tamne, osjećat ćete se kao diva - zašto ne? A u ljetnim danima će one dodatno zaštititi vaše oči od sunca. Dakle spoj ugodnog sa korisnim!

Svakodnevna njega
Ako redovito njegujete nokte, kosu, lice, obrve i pazite na ostale stvari koje spadaju u rituale uljepšavanja, tada znate da uredno počupane i one zapuštene, nepočupane obrve čine svu razliku ovoga svijeta, te da taj mali ritual može znatno popraviti vaše raspoloženje. Zato drage dame, samo tako nastavite!

Tkanine
Iako često povezujemo seksi tkanine sa kožom, glatki i meki materijali poput satena i antilopa zapravo su puno učinkovitiji. Ne samo da pozivaju na dodir već će se i Vaša koža osjećati bolje pri dodiru s ovim nježnim tkaninama.

Mašta čini svašta

Seksipil nije pokazivanje gole kože. Ako želite pokazati malo „mesa“, balansirajte odjeću jer previše izloženog zna djelovati vulgarno. Na primjer; duga haljina će izgledati apsolutno seksi ako ima otvorena leđa.

Ako želite obući topić, onda nikako nemojte previše razgolititi noge i obratno. Sve je u ravnoteži. Zar nije bolje neke stvari prepustiti mašti na volju?

Samopouzdanje
Samopouzdanje je ključ svega. Ovi savjeti mogu biti vaša vodilja, ali dodajte samopouzdanje u jednadžbu i rezultati su neminovni. Samo budite svoji i činite sve kako biste se osjećali ugodno u svojoj koži.

Malo rada i zasigurno ćete osjetiti potrebnu dozu seksipilnije kada vam to bude najpotrebnije. Nije potreban preveliki trud već je potrebno obratiti pažnje na detalje. Uživajte u sebi i bit ćete si uvijek seksi. Pa čak i raščupani u pidžami.

izvor:e-zena.com 


Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers