Social Icons

Featured Posts

Šta je potrebno za srećnu vezu

četvrtak, 17. srpnja 2014.


Mali kompromisi za veću sreću u vezi


Da bi veza bila stabilna i dugotrajna kompromisi su neophodni. Bez obtira na to koliko ste slični, uvijek će postojati nešto oko čega se ne slažete. Kako različitosti ne bi narušavale sreću, otkrivamo vam na koje kompromise biste trebali pristati.

Zajedničko vrijeme 
S vremena na vrijeme željet ćete raditi različite stvari. On će željeti ostati kod kuće, a vi biste radije izašli. U takvim situacijama najbolje je da se neko povuće, ali se dogovorite da onaj ko se povlaći idući put dobije ono što želi.

Uređenje doma 
Mnogi muškarci prepuštaju ženama da urede dom po svom ukusu, ali će vjerovatno željeti da se u prostoru nađe i neki njihov, muški detalj. Najmanje što možete učiniti je da mu to i dopustite, jer je njegovo „petljanje“ u uređenje bilo minimalno.

Spavanje 
Kad počnete spavati zajedno susret ćete se sa sitnim problemima na koje niste ni pomišljali. Možda oboje volite spavati na desnoj strani kreveta, vi volite mrkli mrak i odškirnut prozor, dok on voli zaspati uz upaljen televizor ili potpuno otvoren prozor. Postoji mnogo mogućnosti, a za miran san morat ćete se dogovoriti.

Seks Ako su vaši seksluani ritmovi različiti, neko će morati popustiti. Ako on voli jutarnji, a vi večernji seks, najbolje je da jednom bude po vašem, a idući put po njegovom.m na koje kompromise biste trebali pristati.

izvor:ljepota.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers