Social Icons

Featured Posts

Trikovi koji će vaš struk učiniti užim

srijeda, 30. srpnja 2014.





Do uskog struka uz pomoć kaiša - remena

Kaiš je pravi prijatelj uskog struka. On ga vizualno sužava i stvara privid figure pješčanog sata.
Dječačkom tipu tijela preporučuje se tanki remen, dok figura jabuke i kruške podnose i širi remen. Njima odgovara pojas širok od sedam do 15 centimetara jer odvlači pozornost s gornjeg dijela tijela, piše Fox News M.

Pantalone visokog struka

Hlače visokog struka osim što vizualno izdužuju noge i struk čini manjim nego što jest. Ovaj kroj za razliku od drugih naglašava najuže mjesto na tijelu, a dodatno ga se može istaknuti nošenjem tankog remena.



Midi suknja

Midi suknja srednje je dužine, seže ispod koljena i idealna za lažiranje uskog struka. A-kroj se postupno širi prema koljenima i čini struk užim nego što to doista jest. Važno ju je nositi točno na struku jer ako se spusti nekoliko centimetara niže može ga vizualno proširiti, piše Who What Wear.


Iluzija pješčanog sata

Trend haljina dvobojnih haljina započela je Stella McCartney, a zvijezde ih naprosto obožavaju jer im u jednom potezu daju figuru koju žele. Linije koje se protežu od pazuha do bokova vizualno sužavaju struk i odaju dojam pješčanog sata. 


Haljina na preklop

Haljina na preklop koju je stvorila Diane von Furstenberg već 40 godina ne izlazi iz mode, a sve zahvaljujući tome što laska svakoj figuri. Veže se u struku i privlači poglede na taj dio i slično ga kao remen vizualno sužava.


izvor:24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers