Social Icons

Featured Posts

Kako brzo pronaći dečka

nedjelja, 24. kolovoza 2014.







Prošlo je vrijeme kavalira koji su bez problema pristojno prilazili ženama. Danas se žene i same moraju malo potruditi, a evo kako se to mudro radi.

Umjesto da na Facebooku ili Twitteru ljubomorno gledate fotografije prijateljica s dečkima, potražite stare simpatije ili susjede koje niste vidjele godinama. Pošaljite im neku simpatičnu poruku i dopustite da se komunikacija razvije.

Kad idući put sretnete muškarca na kojeg često nailazite u lokalnom dućanu ili nekom drugom mjestu, nemojte se praviti da ga ne poznajete. Široko se osmjehnite i recite: 'Hej, opet se srećemo. Kako si?'

Grozite se samostalnog putovanja, ali baš to može biti pun pogodak! Otputujte same na vikend i dajte si priliku da upoznate novu osobu. Ohrabrite se da mu prve priđete. Čak i ako ne upali, neće vam biti neugodno jer ga više nećete sresti.

Upišite se na tenis ili tečaj slikanja. Možete se učlaniti i u neku volontersku udrugu. Izbor je na vama, ali svakako pronađite neki hobi koji će vam omogućiti da upoznate nove ljude.

Osmijeh otvara sva vrata, a ako ga još kombinirate sa stidljivim pogledom ispod trepavica i samouvjerenim stavom, nijedan vam muškarac neće moći odoljeti. Ako to ne znate napraviti same, pogledajte snimke nekih poznatih filmskih zavodnica i naučite od njih.

Flert je iznimno važan i ako vam dosad nije išao od ruke, vrijeme je da ovladate tom vještinom. Flertujte s konobarom, kolegom u liftu ili muškarcem koji stoji u redu s vama. Uspostavite neobavezan simpatičan razgovor. Nikad ne znate što se može dogoditi.

Pitajte sve prijatelje poznaju li slobodne muškarce. Možda vam se to čini čudno i neugodno, ali to je dobar način, jer vam prijatelji sigurno neće preporučiti loše muškarce. Dakle, odmah ćete znati kakav je.

izvor:tportal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers