Social Icons

Featured Posts

Ove jeseni morate imati ovaj komad odjeće

srijeda, 27. kolovoza 2014.



Crni jeans definitivno je najvrući modni hit i za žene, ali i muškarce. Poliran, neispran, totalno šik, a opet prikladan za poslovni, ali i street style izgled
Kad je jeans u pitanju, ovu sezonu definitivno vrijedi parola back to black.



Od zlatnog doba punka, 80-ih i 90-ih, kada se jeans naveliko bojao u crno, čini se da je, sudeći prema ponudi i sve većem izboru tamnog trapera, došlo vrijeme za veliki povratak.

'Ovo je definitivno vrijeme za crni denim', kaže stilist Benjamin Sturgill, dodajući kako je nekoliko posljednjih godina crni jeans pronalazio svoj put do kupaca.

Nakon svih ludih uzoraka, ludih boja i printova povratak na crno je kao da stisnete gumb za resetiranje', rekao je Tracey Lomrantz Lester, direktor u Gilt Groupi. 'Crnu viziju' za ovu sezonu ponudili su i Rick Owens, Riccardo Tisci za Givenchy i New York's Public School, a crni denim popularizirale su i neke zvijezde poput Kanyea Westa i Nicole Scherzinger.

 
 
Povratak crnom traperu dogodio se i zbog još jedne zanimljive činjenice.
Jeans je naime postao prihvaćen i u poslovnim krugovima, a ljudi ga nose na mjesta i događanja na koja ga nisu nosili prije pet do deset godina. A crni jeans izgleda elegantnije i uglađenije.

U dućane se tako vraća neisprani crni jeans koji će biti odličan izbor, ovisno o kombiniranju, i za poslovni sastanak, ali i kavu u gradu. Crni jeans nosi i Kate Hudson, a kada crne traperice kombinira s crvenim ružem i ubojitim štiklama, izgleda tako skockano, a opet cool.

izvor:tportal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers