Social Icons

Featured Posts

Komadi odjeće koje biste trebali imati u ormaru

nedjelja, 1. lipnja 2014.

Modni trendovi dolaze i prolaze, ali postoje neki ključni odjevni must-have predmeti koji zaslužuju mjesto u ormaru svake žene.
Jacqui Stafford, stilistica i autorica knjige The Wow Factor: Insider Style Secrets for Every Body and Budget, odabrala je neke komade odjeće koje se definitivno isplati imati u ormaru. Evo koji su to:


Sako za svaku priliku

'Ovo je odjevni predmet koji može poslužiti za poslovne prilike, ali i one casual u kombinaciji s trapericama', kaže Jacqui Stafford. 'A to je samo početak njegovog potencijala', nadodaje. U hladnijim večerima može poslužiti kao jaknica, a idealan je i za kombiniranje sa suknjama i haljinama. Na vama je da odaberete savršen kroj i boju, tako da bude iskoristljiv u što više kombinacija.



Klasična bijela košulja

Dok se trendovi majica mijenjaju, klasična bijela košulja uvijek je in. Za ovaj komad odjeće isplati se ne škrtariti, što kvalitetnija - to će duže trajati. A najbolja je ako je od pamuka s malo elastina. Kombinacija s bijelom košuljom ima puno: na hlače, na suknju, ispod sakoa, na traperice, s kravatom... 




Šarena marama

Nemojte oklijevati kad su marame u pitanju, makar jedna s kombinacijama vaših omiljenih boja i s nekim fora uzorkom trebala bi se naći u vašem ormaru. 'Osim što se može vezati na više načina, uz šarenu maramu možete nositi bijelo, crno, traper, a s maramom oko vrata svaka će kombinacija izgledati stylish', savjetuje Jacqui Stafford. 

Koktel-haljinica u boji

Gotovo svaka žena cijeni svoju malu crnu haljinicu i problem je upravo u tome. Imajte vi i malu crnu haljinicu, ali u svakom slučaju dobrodošla je i koktel haljinica u boji, makar jedna. Nevjerojatno je koliko može djelovati osvježavajuće, a opet na nju možete kombinirati jaknice, sakoe, čarape...


Savršene traperice

Nema žene koja u ormaru nema onaj jedan savršen par traperica s kojima ima nevjerojatnu mogućnost kombiniranja, za dnevni te večernji look. Ako slučajno spadate u one koje još nisu pronašle idealan kroj za sebe - vrijeme je.


Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers