Social Icons

Featured Posts

Sa novom bojom kose protiv starenja

subota, 28. lipnja 2014.





Možda je prošlo više godina od vašeg 30. rođendana, ali ima smisla željeti izgledati jednako energično i mlado. Posvijetljivanje kose može biti pravi način da to postignete.

Nijanse plave kose ljudi povezuju s mladošću više nego ijednu drugu boju. Očito je priroda rezervirala svijetloplavu kosu za mlade. Svijetloplava kosa s godinama postaje za nekoliko nijansi tamnija. Međutim, svjetlija kosa nije uvijek optička fontana mladosti i neće vratiti izgled iz naših mlađih dana.

Nova boja kose mora izgledati prirodno da nam pristaje i da izgledamo mlađe. Baš kao što bi sjajni bijeli zubi izgledali neprirodno na 70-godišnjaku, tako i platinasto-plavi izgled gubi svoju čaroliju što više starimo. Izbjegavanje oštrog kontrasta osnovno je pravilo u strategiji protiv starenja. Kosa obojena u crno, ošišana u trendi bob-frizuru s vrlo ravnim šiškama možda vam je sjajno pristajala u 20-ima. Postoji čarobna granica iznad koje takav stil više nije ugodan oku, nego je u najmanju ruku krut. Jedini pravi način da nas kosa pomladi jest da pristaje uz našu put.

izvor: schwarzkopf.com.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers