Social Icons

Featured Posts

Zavođenje - Kako zavesti muškarca?

nedjelja, 8. lipnja 2014.

  

 Privlačnost žene je u seksipilu...

Taj magični seksepil! On žene čini neodoljivima, on je ključ uspjeha u dobivanju muške pažnje. Sreća je što njegova moć ne počiva na izgledu nego na ponašanju i primjeni ispravne taktike

Pitajte bilo koju slobodnu ženu stariju od 30 godina i dobit ćete isti odgovor: svi zanimljivi muškarci ili su zauzeti ili su homoseksualci. Suočene s takvom "nestašicom" muškaraca, ženama ne preostaje drugo nego da usavrše oružje zavođenja: naiđete li na "onog pravog", nećete valjda dopustiti da vam pobjegne?
Kako ne biste bile nespremne, pročitajte naš mali vodič za naglašavanje seksepila i usavršavanje oružja zavođenja.

Zaintrigirajte ga i... nestanite!
 Svijet zavođenja sačinjen je od naznaka i indirektnih poruka. Prvo pravilo koje trebate zapamtiti: iako su odložili puške, muškarcima je još uvijek duboko u genima zabilježen užitak u lovu. Što god činili da zavedete muškarca, ostavite ga u uvjerenju da je on taj koji lovi vas. Jedna od najboljih taktika, učinkovita danas kao i prije stotinjak godina, jest: "Pogledaj me! Vidiš li kako sam privlačna? Pogledaj još bolje! Dobro, a sad zaboravi to što si vidio!" Dovoljan je osmijeh upućen nekom drugome, neočekivana hladnoća, čavrljanje s prijateljicom kojim privremeno zanemarujete muškarca kojeg zavodite i igra je uspjela. Nevjerojatno, ali takva igra zavođenja na muškarce djeluje životinjski privlačno.
Čini se da je za njih vrhunac uzbuđenja željeti ženu koja je nedostižna - ali samo prividno. Drugim riječima, ženu koja im daje naslutiti slasne užitke, ali ih odmah potom uskraćuje.


Osvajanje u 5 koraka
Ovih pet koraka je ključno za zavođenje. Naučite ih i cijeli muški svijet bit će pod vašim nogama.
- Smireno samopouzdanje: uvjerite sebe da ste za muškarce božanski dar.
- Pogled: bez izazovnih pogleda, punih skrivenih značenja, nema pravog zavođenja.
- Sredina u kojoj se kreće: ako mu želite prići, morate se uvući u njegovo društvo, skrenuti pažnju na sebe, uznemiriti ga na način da ga jedino vi možete smiriti.
- Riječi: zanimljiv razgovor između dvije odrasle osobe osvaja jače od najljepših ženskih nogu.
- Vizualni dojam: muškarci su općenito vizualna bića pa stoga slika (prava ili sugerirana) ima iznimno važnu ulogu u privlačenju njihove pažnje.

Gledajte ga ravno u oči
Pogled je jedno od najjačih oružja zavođenja. Susret pogleda izaziva duboke emocije, a jedan dugačak pogled može izazvati snažan erotski poticaj čak i bez očitih zavodljivih pokreta i gesta. Pogled može razbuktati želju, ali je i nepovratno ugasiti ako odražava nezainteresiranost ili dosadu.
Neko vrijeme kriomice promatrajte svoju "žrtvu". Ako su vam se pogledi nekoliko puta susreli, slobodno mu dobacite nekoliko izazovnih pogleda, mirnih i dugih nekoliko sekundi, koliko dopušta dobar odgoj. Kako biste tijekom takvog pogleda zadržali mir, pravilno dišite, vodeći računa da su vam ramena ispravljena i opuštena.


izvor:gorila.hr

   


 

  

                         



 











Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers