Social Icons

Featured Posts

Žena - Šta svaka žena do 40. treba da ima u svom garderoberu

četvrtak, 19. lipnja 2014.


Dvadesete pa čak i početak 30-ih, vrijeme je modnog eksperimentiranja, ali i kupovanje različitih statusnih simbola, modnih komada, egzibicija i traženja. No do četrdesete žene bi trebale savladati neka pravila i imati neke kvalitetne komade u svom ormaru

Tako bi u svom ormaru svaka žena trebala imati kvalitetan bezvremenski kaput, nakit koji nikada ne skida, klasične skupocjene cipele, a u svom domu unikatnu umjetninu koju obožava.

Klasične crne salonke
Bez obzira na stil, klasične crne salonke do 40. bi jednostavno trebala imati svaka žena. Bezvremenske, dobro dizajnirane u kojima noga izgleda seksi, a svaka kombinacija kao milijun dolara.

Odlično skrojeno odijelo
Čak i ako radite u nekom kreativnom okruženju, crno odijelo koje vam stoji kao saliveno komad je koji bi svaka žena trebala imati u ormaru. Spas je za sastanke, domjenke, susrete u kojima trebate izgledati profesionalno i chic.



Skupocjen sat
Predivan ručni sat za koji ste štedjeli, a trajat će vam godinama, jer je unikatan, zasljepljujuće lijep i koji često nosite kao jedni modni dodatak jer podiže i najklasičnije kombinacije.

Crvenu nijansu ruža koja vam ubojito dobro stoji
Za koji znate, da kad ga stavite, izgledate senzacionalno i moćno. Ima li što elegantnije nego imati samo svoju boju ruža za koju ste sigurni da vam sjajno pristaje.




Svoj miris
Čak i ako niste ljubiteljica parfema, pronađite svoj losion, ulje za tijelo koje vam pristaje i čiji miris odmah asocira na vas.

Nakit za koji bi 'ubili'
Komad nakita za koji ste štedjeli ili onaj komad nakita koji je generacijama u obitelji i prirastao vam je srcu jer je vrijedan, poseban i tako dobar.

Vječna torba
Kvalitetna klasična torba.

Malu crnu haljinu
Mala crna haljina spasonosna je kombinacija za većinu žena. Do 40. bi je trebala posjedovati baš svaka žena. Dobro skrojenu i klasičnu.

Dizajnersku haljinu
posebnu haljinu za posebne prilike u kojoj ćete izgledati kao boginja.



izvor:tportal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers