Social Icons

Featured Posts

Savršena šminka za brinete

subota, 28. lipnja 2014.


1. Savršen puder za brinete
Smeđa kosa veoma je živahna i potreban je ujednačen ten za skladan izgled. Vaš bi puder stoga trebao dobro prekrivati kožu, ali da ne izgledate kao da nosite masku. S modernom šminkom to nije problem. Zahvaljujući umreženim polimerima, nova šminka nježno i ravnomjerno prekriva kožu. Puder možete koristiti za prekrivanje nesavršenosti vašeg tena. Puderi s laganim(!) ružičastim odsjajem podižu umornu i blijedožutu boju tena; lagano žućkast odsjaj skriva crvene mrlje na koži. Inače, neutralne bež nijanse najbolje su za brinete.
2. Sjenila za brinete
Smeđe i sivkasto sjenilo vrlo lijepo pristaju brinetama. Sjenilo može sadržavati i tračak crvene ili žute boje koje možete pronaći u mahagoniju ili mocha boji. Međutim, glavni čimbenik koji određuje boju sjenila jest boja očiju.
  • Brinete s plavim očima izgledaju osobito lijepo sa sivkasto-svijetloljubičastim nijansama
  • Zelene oči najbolje dolaze do izražaja s kamel-bež, žućkasto-bež ili zelenim sjenilima u boji mahovine
  • Sive oči i smeđa kosa prekrasna su kombinacija, osobito sa sjenilima u kaki ili smeđe-ružičastoj boji
Napomena: Ako su vam oči često crvene, trebali biste se kloniti sjenila s crvenkastim ili ljubičastim tonovima. U tom su slučaju smeđa i pepeljasta sjenila bolji odabir. Nikako ne zaboravite na šminku za obrve. One su veoma važne za ukupan dojam. Brinete trebaju odabrati smeđe nijanse sa sivkastim odsjajem (ako je boja kose hladnije smeđa) ili tople srednje smeđe nijanse (ako smeđa kosa ima crvenkast odsjaj).
3. Vješto naglašavanje rumenila za brinete
Rumenilo osvježava lice, a može ga se upotrijebiti i da vješto naglasi crte lica. Brinete sjajno izgledaju s ružičastim nijansama rumenila. Možete odabrati ružičastu nijansu sa smeđom primjesom. Klonite se nijansi boje breskve. One mogu dodati sivkast, beživotan ton tenu smeđokose žene i učiniti je starijom. Također pažljivo koristite rumenilo u narančastim nijansama. To se osobito odnosi na žene kojima ten nije savršen. Narančasto rumenilo samo nepotrebnu pozornost privlači crvenkastim mrljama ili vrlo blijedoj koži. Međutim, ne možete pogriješiti s brončanim rumenilima koji dodaju sjaj vašem tenu i naglašavaju crte lica. Jedno upozorenje: ne nanosite previše brončanog rumenila. Lice bi moglo izgledati previše sjajno ili koža previše tamna u usporedbi s kožom na području vrata.
4. Brinete se više zabavljaju s bojom ruževa
Ako itko može nositi posve crven ruž za usne, brinete su naš prvi izbor. Jarko crvena sjajna je boja za usne brineta, ali ne smije sadržavati jaki plavkasti odsjaj. Brinete također sjajno izgledaju s delikatnim smeđe-ružičastim ružem i ružem boje šljive. Žene s crvenkasto-smeđom kosom mogu također svojim omiljenim bojama ruževa za usne dodati i boju terakote ili cimeta. Brinete bi se trebale kloniti svijetlo-ružičastih nijansi, osobito biserno-ružičastih. Ružičaste boje smanjuju živahnost vaše prekrasne smeđe kose

izvor:schwarzkopf.com.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers