Social Icons

Featured Posts

Kako se šminkati u ljetnim danima

ponedjeljak, 23. lipnja 2014.

S toplijim danima dolazi i primjerena šminka. Kako ne biste svoje lice opterećivale teškom šminkom i tako dovodili u rizik izgled svoje kože koje pod šminkom i utjecajem sunčevim zraka može izgledati i do 10 godina starije donosimo metode  šminkanja za ljeto

Na lice nanesite hidratantnu kremu koja će vam podariti prirodnu vlagu lica koje bi moglo biti podložno suhoći zbog viskokih temperatura.

Umjesto teških pudera neka vaš odabir budu lagane tonirane kreme koje će podariti vašem licu blistav sjaj i prekriti manje nesavršenosti.

Kod sjenila za oči odaberite što nježnije i svjetlije nijanse koje su savršene za ljetne dane. Odmorite oči od teških sjenila i zapamtite pravilo da je manje više.



Oči naglasite na pravi način i to s kvalitetnom i vodootpornom maskarom koja će vašim trepavicama podariti gustoću i duljinu. Isto tako, vodootporna maskara će vas zaštititi od tragova mrlja oko očiju od znoja i vode.

Rumenilo na licu treba djelovati kao pravo osvježenje tako da se odlučite na rumenila koja su kremaste strukture i djeluju jako prirodno ili rumenila koja će vam podariti svjež izgled i sjaj.

Po ljetnom i toplom vremenu naše usne često budu suhe i ispucane kao i zimi. Razlog tome je što prevladavaju velike vrućine koje isušuju cijelo tijelo, pogotovo ako ne pijemo puno tekućine tokom dana.

Umjesto teških ruževa koji se na vrućini samo mogu rastopiti i uzrokovati dodatne probleme te isušiti usne, radije odaberite nježna sjajila sa sjajnim česticama koje će vaše usne učiniti vlažnijim, privlačnijim i estetski ljepšim i njegovanijim.


izvor:zanosna.com

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers