Social Icons

Featured Posts

Da li ste zbog ovog manje privlačni

četvrtak, 26. lipnja 2014.



Ako mislite da je izraz 'san za ljepotu' samo mit, jako se varate. Najnovije švedsko istraživanje pokazuje da san itekako igra odlučujuću ulogu u lijepom izgledu. Točnije, kako otkrivaju znanstvenici, nakon kvalitetnog sna osoba izgleda znatno privlačnije.

Ako pak san nije bio kvalitetan, osoba izgleda umorno i razdražljivo, oči su joj iscrpljene i ima velike podočnjake. Dakako, takva osoba manje je i privlačna. Sve to švedski su znanstvenici uočili tijekom nadzora ispitanika koje su držali budne i po 31 sat!


Potom su uspoređivali fotografije nakon kvalitetnog sna i one nakon nespavanja. Fotografije nakon spavanja ocjenjene su znatno privlačnijima. 'Dokazali smo da neispavani ljudi djeluju umornije, manje privlačno, tužnije, ali i nezdravije', napisali su znanstvenici u medicinskom časopisu Sleep.

Dakle, želite li biti privlačniji i ljepši, pobrinite se da svake noći kvalitetno spavate. Podsjećamo, kvalitetan san treba započeti između 22 i 23 sata te mora biti neprekidan tijekom cijele noći.

izvor:tportal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers