Social Icons

Featured Posts

Kako nanijeti rumenilo po obliku lica

nedjelja, 29. lipnja 2014.

Kod odabira rumenila treba pripaziti da se nijansa slaže s bojom puti. Ružičaste nijanse rumenila najbolje pristaju svjetlijoj puti, srednje tamnoj odgovara boja breskve, dok se tamna put slaže s crveno-narančastim tonovima.

Oblik dijamanta

Dijamantni oblik lica ima izduženu bradu, a široke obraze. Lice će uravnotežiti linija rumenila uzduž jagodične kosti sve do ušiju. To će vizualno spustiti oči.

Duguljasto lice

Osim šiški, rumenilo vizualno skraćuje duguljasto lice. Rumenilo se nanosi u vodoravnom potezu u odnosu na jagodice kako bi lice djelovalo šire nego što jest. Može se nanijeti u dvije varijante koje su jednako učinkovite, prva je vodoravno od vrha jagodica do ušiju ili u okomitoj varijanti od sredine obraza sve do slijepoočnice.

Srcoliko lice

Srcoliko lice slično je kao i dijamantno s užim donjim dijelom, a širim gornjim samo je taj prijelaz slabije izražen. Proporcije lica uravnotežit će rumenilo uz donju liniju jagodične kosti. To će skrenuti pozornost s čeljusti na jagodice.

Okruglo lice

Žene s okruglim licem najprije trebaju uvući obraze i nanijeti rumenilo uzduž jagodične kosti prema ušima, ali ne i na vrh jagodica. Ako se rumenilo stavi na vrh jagodica, to će samo proširiti lice. Važno je rumenilo nanijeti što dalje od nosa.

Ovalno lice

Ovalno lice je najzahvalnije jer trpi sve poteze kistom. Nanosi se na vrh jagodica prema ušima, to će savršeno definirati i naglasiti crte lica.

Četvrtasto lice

Žene s četvrtastim oblikom lica trebaju rumenilo nanijeti na vrh jagodica kružnim potezima kista. To će omekšati oštre crte lica i skrenuti pažnju na okruglije dijelove.

izvor:24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers