Social Icons

Featured Posts

Muškarci - Neke istine o njima koje jednostavno morate znati

utorak, 17. lipnja 2014.



Dvadesete su godine koje obilježavaju počeci ‘ozbiljnih’ veza i izlazaka, životno razdoblje u kojem nemamo pojma što i kako napraviti.

I onda stignu tridesete, muž, žena, djeca, posao i problemi, ali i iskustvo te nova saznanja o vezi, odnosu i izlascima.
Da smo znali u dvadesetima ono što znamo u tridesetima bilo bi nam puno lakše.

Donosimo vam  neka od  takvih saznanja koje vam još uvijek možda mogu pomoći.

- Ako niste sigurni sviđate li se muškarcu ili ne, to baš i nije dobar znak. Možda se to čini simpatično u romantičnim komedijama, ali u stvarnom životu ne nagovještava obećavajući rezultat. Ne komplicirajte si život s detaljima, jer istina će i onako doći sama od sebe.



- Dečki će vam se ponekad upucavati samo kako bi nahranili svoj ego. Tome se ne bi trebale previše čuditi jer to je i ženska specijalnost!

-Više od svega muškarci vole akciju, zato ne budite naivni, učiniti će sve kako bi do nje i došli.

- Ako mislite da će vas pozvati van ne šaljite mu SMS poruke, pričekajte da on napravi prvi korak. On jako dobro zna što i kako treba učiniti.

-Nevjerojatno je kako muškarci vole pričati o braku, ali naglasak stavljamo na priču. Dok se na vašoj ruci ne pojavi prsten, pravite se da ga ne čujete.

-Ne bahatite se s poklonima na početku veze. Za dečke darežljivost znači očaj. Volite li dijeliti poklone šakom i kapom, kontrolirajte se. Ne želite ostaviti dojam kako ste ludi za njim, to jest preludi.

- Muškarci ne razmišljaju kao žene. Ne vjerujte filmovima.


- Ako mislite da će se vaš dečko uozbiljiti u roku od godine dana, varate se. Muškarci sporo odrastaju.

- I muškarac se može uvrijediti.

- Posebni ste i jedinstveni, ali niste princeza, bez obzira što vaš tata mislio.

-Ako vas ne nazove, a bit će puno, puno takvih, i to je u redu. Jednostavno ćete se riješiti frajera kojima nije istinski stalo do vas kao osobe. Uštedjet ćete si vrijeme.

- Manje drame i ljubavnih problema u vašem životu, bolje je i zdravije za vas. Igrajte na sigurno i imat će te više vremena i energije za sebe, fakultet ili posao.

- Neka vas odijelo, kravata i dobar automobil ne zavaraju. I školovani muškarac, na dobrom radnom mjestu može biti nasilan ili uvredljiv.

- Kemiju ne možete stvoriti. Volite li ga kao prijatelja i ništa više od toga, ne forsirajte nešto čega nema i pustite ga na miru.

- Alkohol i frajeri - nikako! Alkohol šteti vašoj procjeni.

- Muškarce nikada nećete razumjeti u potpunosti. Potrudite se radije razumjeti sami sebe.


Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers