Social Icons

Featured Posts

Muškarci - Laži koje govore da bi se izvukli

srijeda, 18. lipnja 2014.



LAŽU oba spola podjednako. Iako nema dobre isprike za laži, možda bi se mogli naći dobri razlozi koji ih opravdavaju. Većina muškaraca misli da su žene krhka bića koja će teško podnijeti istinu pa se često služe ovim nevinim lažima:

Nisi debela
Ako te voli, vjerojatno je da te neće htjeti povrijediti činjenicama o tvojoj težini, a pogotovo ako zna da ti je to bolna tema. Težina muči i muškarce i žene, no nitko ne voli da ih netko naziva debelima. Budući da u kući imaš ogledala, a vjerojatno i vagu - nitko ti ne treba naglašavati koliko kila zapravo imaš. Toga si svjesna i sama pa sljedeći put, prije negoli ga kreneš ispitivati o masnim naslagama, pregrizi jezik i nemoj ga daviti retoričkim pitanjima. Ako ti kilaža predstavlja veliku frustraciju, kreni na dijetu ili u teretanu, a osjećaš li se dobro sa svojim viškom kila - onda nije potrebno zamarati se s tuđim mišljenjima.

Odlično kuhaš
Ako jedva znaš skuhati juhu iz vrećice, svog muškarca nemoj tjerati da ti laže ispitujući ga koliko je zapravo uživao u tvojoj večeri, budući da i sama znaš koliko je bila loša. S obzirom na to da ga ne želiš gledati kako nasilu guta zagorene komadiće mesa, svoju večeru baci i naruči pizzu ili neko jelo koje oboje volite. Želiš li naučiti biti vrsna kuharica, nabavi brdo recepata te kreni kuhati češće, a pritom probaj uživati i probati hranu koju si pripremila.

Nisam primio tvoju poruku
Naravno da ju je primio, ali je bio u društvu s Markom te se nisu dali smetati, odnosno uznemiravati. Muškarci misle da ćemo poludjeti i početi rezati vene tupim nožem priznaju li nam da uživaju u trenucima kad nisu s nama. Zbog toga obično okrive teleoperatera ili "loš" mobilni uređaj koji su ih spriječili da ti ne odgovaraju zadnja tri sata.

Moram raditi dokasno
Umjesto da ti prizna da želi malo vremena za sebe, smatra kako će ova laž zvučati puno bolje za tvoje "osjetljive" uši. Dodatna je pogodnost ta što ne mora objašnjavati zašto želi biti sam ili zašto želi gledati utakmicu s dečkima kad je tebi obećao svoju slobodnu večer.

Nisi ti kriva, ja sam
Ovo se najčešće događa tijekom prekida. Nijedan frajer ne želi ispasti totalni kreten, pa će ti ovu rečenicu izgovoriti kako ne bi povrijedio tvoje osjećaje i kako ti ne bi "povrijedila" gume na njegovom autu. Ako od frajera čuješ "Zaslužuješ bolje" ili "Predobra si za mene", zapravo ti poručuje da si psiho od kojega treba bježati. Moraš priznati, daje ti da se iz veze izvučeš dostojanstveno - prihvati to i kreni dalje.

Ne gledam porniće
Kao što nikad nismo vidjele vilenjake i jednoroge, tako nismo ni upoznale muškarce koji ne gledaju porniće. No o takvim stvarima ne vole pričati s nama zato što misle da bi nam time nabili nepotrebne komplekse i da bismo se zbog toga mogle osjećati kao da im nismo dovoljne. Ovu bi laž definitivno trebali prestati govoriti, jer nijedna od nas nije od jučer. A i svjesne smo toga da iz filmova za odrasle mogu naučiti dobre trikove koji će nama ići u korist!

Nisam ju odmjeravao!
Smiješna je situacija kad tvrde da nisu buljili u neki dio tijela druge žene, a mi smo bile svjesne i prije njih samih da će im očne jabučice biti usmjerene na privlačnu ženu koja se kreće u njihovom smjeru. Besmisleno je uvjeravati nas da to nije istina. Vjerojatno ni ne shvaćaju da rade to što rade tako dugo dok ne vide naš zbunjeni izraz lica. Znamo da su muškarci vizualna bića i da će im pogled zastati na lijepim ženama. Jedino što od njih tražimo jest to da ne polome vrat prilikom takvih aktivnosti.

S tobom imam najbolji seks ikad
Sve mi želimo vjerovati u laž da nijedna žena, osim nas, nije uspjela napaliti našeg muškarca. Ali istina je ta da je ona cura, koju je pokupio u baru i s kojom je imao seks za jednu noć, možda ipak imala više trikova u svojem rukavu nego što uopće možeš zamisliti. Ali on ne voli nju, već tebe, a takvim te lažima samo želi zaštiti od toga da budeš povrijeđena.






izvor:index.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers