Social Icons

Featured Posts

Stvari koje trebate znati prije nego partnera optužite za nevjeru

srijeda, 4. lipnja 2014.








Ponekad postoji drugo objašnjenje za to što je osoba izgubila 4 kilograma, radi do kasno i pokazuje manji interes za seks. Poslušajte ga.


 Trebate dokaz, ali oni koji varaju uvijek drže svoje telefonske račune na skrivenom mjestu, inbox mobitela im je uvijek prazan, kao i posljednji pozivi. Dokaz potražite u arhivi ili spremniku izvješća isporuke.



 Ako tražite „prljave stvari“ nemojte se iznenaditi kada ih pronađete.



Zbog čega muškarci varaju. U svojoj knjizi Gary Neuman, guru za veze,  tvrdi kako samo 8 posto muškaraca traži ljubavnice zbog seksualnog nezadovoljstva, dok ih 48 posto to radi zbog toga što se osjeća podcijenjenim od strane partnerice.



 Muškarci osjećaju manju grižnju savjesti kod izvanbračnih odnosa i pronalaze više razloga da bi opravdali svoje ponašanje, pa se nemojte čuditi ako vaš muškarac to pokuša objasniti raznim biološko-evolucijskim razlozima.



 Žene lakše praštaju nevjeru od muškaraca čije su supruge uhvaćene u prevari.



Muškarci i žene drugačije reagiraju kod prevare supružnika. Muškarci se fokusiraju na seksualni čin, žene na emotivnu stranu afere.



 Iako se stječe dojam da svi varaju. Samo 45 posto muškaraca je ili će tijekom života (uključujući brak i prethodne veze) prevariti partnericu. 55 posto ih to nikada neće učiniti i nije učinilo.



 Razmislite je li pomirba opcija. U kojem slučaju?



 Ako znate da ćete preći preko toga, a da će se partner ponovno uplesti u takvu aferu onda ga nemojte bezvezno opterećivati i kreirati napete i neugodne situacije.



izvor:covermagazin.com

Nema komentara:

Objavi komentar

 
Pokreće Blogger.

Sample Text

Followers